Hold maven i god form

Vil du gerne holde din mave i god form, så skal du fokusere på sund kost og mindre stress. De fleste af os lever i en travl hverdag, men det er vigtigt, at vi husker at passe på os selv. En god tarmflora og et godt immunsystem får man, når man spiser en sund og varieret kost. Det giver mere energi, og man undgår at få problemer med maven.

Begynd dagen med sunde morgenmadsprodukter

Det bedste du kan gøre for din mave er at begynde dagen med et sundt og nærende morgenmåltid. Drik gerne et glas vand, før du spiser. Du kan fx spise yoghurt, havregryn eller chiagrød, som lægger en god bund.

Opstår der maveproblemer...

Selvom du gør, hvad du kan for at holde maven i orden, så kan der alligevel opstå maveproblemer. Det kan være måltidet i frokostkantinen på jobbet eller et besøg på en restaurant, som forårsager problemer, eller at du bliver smittet på andre måder. Oplever du at få maveproblemer som fx akut diarré, så kan Hidrasec hjælpe skånsomt og effektivt. Dermed behøver du ikke at ændre planer, men kan både pleje din mave og passe dine aftaler.

Få rigeligt vand og grøntsager

Vand og grøntsager kan man nærmest ikke få for meget af. Husk at skylle og rense grøntsagerne grundigt, før du spiser dem, så du ikke får jordbakterier i maden. Spis gerne grøntsager både til frokost og aften eller som mellemmåltider. Grøntsager kan spises enten rå, bagte eller kogte, og hvad enten du er kødspiser eller vegetar, bør du altid have masser af grøntsager på din tallerken til måltiderne.

10 Mar 2021