Skal du på ridelejr i foråret? Så husk havemøblerne

Foråret står for døren, og for mange hesteinteresserede betyder det, at et væld af dressurstævner og ridelejre snart skal afholdes. Det er selvsagt en spændende tid på året, for efter flere måneders stilstand sker der endelig noget igen på ridebanen. Skal du selv på ridelejr snart, eller venter der flere dressurstævner forude? Så husk at medbringe nogle effektive og behagelige havemøbler. Så kan du og din familie nemlig slappe af mellem stævnerne og begivenhederne, og få en hel lille ferie ud af det.

Havemøblerne skal frem nu

Det er ikke kun dressurstævnerne der popper frem igen i foråret. For efter en lang og mørk vinter er det kutyme, at også havemøblerne landet over findes frem fra gemmerne. Hvis du personligt slet ikke har nogle klar, så køb dem online fra webshops såsom bramobler.dk eller lignende. Det er i hvert fald nu de skal frem, så årets første solrige og lune dage for alvor kan nydes. Ikke blot i haven og på terrassen, men bestemt også når du er til dressurstævner og ridelejre og slapper af mellem begivenhederne.

Tag havemøblerne med i traileren eller campingvognen

Hvis du ofte tager til dressurstævner og ridelejre ved du, at man typisk medbringer et væld af forskellige ting når man tager afsted. Stævnerne og lejrene kan nemlig ofte tage en hel weekend, så nu hvor foråret for alvor står for døren er det oplagt, at du også medbringer havemøbler i jeres trailer eller campingvogn. Så kan du og din familie nemlig slikke sol undervejs når I er afsted.

16 Apr 2022