Få en god lur i din egen seng

En god seng er – som alle vel forstår, en vigtig ting at eje i sit hjem, da vi jo som regel sover otte timer hver nat, og forhåbentlig vågner veludhvilede til en ny dags stress og opgaver. Det at sove i sin egen seng, med en god madras der er tilpasset ens kropstype og vægt. Og med lækkert sengetøj i en god kvalitet der har den helt rigtige temperatur, er simpelthen en nydelse at kravle ned i, hver gang man skal have sig en god nats søvn.

Sådan fås den bedste søvn

Overvejer man at anskaffe sig nye senge, er det vigtigt at man forståer kvaliteten af en god sengeramme der passer ind i soveværelses farver og interiør, en god madraser alfa og omega for kvaliteten af din søvn, ligesom dyner, hovedpuder og lagner kan været meget personligt valg for den enkeltes søvnkvalitet. Madrassen skal hverken være for hård eller for blød, dyner fås i mange formater og vægt efter hvad ens reference er, og ikke mindst hovedpuden – med den rigtige højde og vægt, er særdeles vigtigt for at man føler sig tilpas i sit eget hjørne af boligen.

De seneste års udvikling i materialer, skummadrasser med ”memoryeffekt”, nano-behandlede materialer og slidstærke tekstiler har gjort en stor forskel for den kvalitetsbevidste senge køber. Der er således utroligt vigtigt for ens velbefindende, at man sover godt om natten. En god nats søvn er den bedste start på dagen, og at vågne i sin egen seng er vel det bedste man kan byde sin familie!

16 Jul 2017