Giv dig selv nogle muligheder

lbeband.

For ikke at føle sig tung som en sten og at klare mere i hverdagen, er det ikke forkert at sikre, at du bevæger dig. Der er mange måder at gøre det i dag, og en måde er at få dig til en løbebånd. Måske er det, at du ikke har tid til at gå ud og løbe eller gå i gymnastiksalen? Hvis du har en tredemølle derhjemme, kan du bruge den, mens du ser fjernsyn eller læser en bog. En løbebånd derhjemme giver dig mange muligheder. Så kan det være dejligt at løbe indad, hvis vejret er dårligt.

Fordele ved tredemøller

  • Du behøver ikke at løbe udendørs i de kolde vinterdage
  • Du undgår dårligt vejr.
  • Du kan trygt køre når som helst på dagen eller natten.
  • Allergikrævere slippe af med de værste måneder.

 

Hvilken løbebånd er bedst?

Hvilket bånd er det bedste afhænger hovedsageligt af hvilken pris du er villig til at betale. Der er ingen direkte forskellige kategorier af løbebånd, selv om der er forskelle. Derfor er det primært hvilket prisklasse du vælger, der bestemmer hvilket bånd der er bedst. Enkelt sagt; Jo dyrere bands jo bedre kvalitet og ydeevne.

Alle træning på bands?

Kan du køre hele din træning på løbebåndet? Ja, der er eksempler på løbere, der næsten udelukkende løb bandet og derefter løb rigtigt godt på konkurrence. Det er dog vigtigt at supplere bandet med mindst ét ​​"ægte pas" på en solid overflade om ugen for ikke at miste følelsen og muskelkontakten for regelmæssig løb.

20 May 2019