Mirakel af teknologi

Udtrykket "mirakel af teknologi" føles måske lidt støvet nu, men jeg husker, at vi brugte det i udstrakt grad i min barndom i 80'erne. Det var stadig så fascineret af de fantastiske maskiner opfundet som på et samlebånd. I dag er vi så vant til nye opfindelser, som vi er blevet blase.

Okay, så vi går rundt med bittesmå telefonen i lommen, som vi kan kommunikere med nogen, hvor som helst - og når som helst - på jorden; og få adgang til alle verden de faktiske omstændigheder et par klik. Og hvad så?

Grateful at leve i dag

Det faldt mig ind, da jeg købte en maskine kaldet iontoforese, til måske en gang for alle udrydde min hyperhidrose - en tilstand, hvor du sveder usædvanligt højt. Iontoforese er en forholdsvis simpel maskine, i hvert fald i forhold til mange andre maskiner, der er på jorden, og alligevel føles det som en slags mirakel.

Tag for eksempel, er blevet født med hyperhidrose i hvilket som helst andet tidspunkt, hvor der ikke var endda hverken baby pulver eller deodorant, og måske i et land meget tættere på ækvator end ved Sverige - som lider! Sikker på, du kan gøre nutidens sociale standarder (og påklædning), et problem, at hyperhidrosis er langt vanskeligere, end det ville være at have den lidelse for 100 eller 1000 år siden, men jeg synes stadig, at folk med hyperhidrose dengang en del af det. Det er ikke så rart.

Det synes at hjælpe

Jeg er i min sjette runde min Iontoforese og tror, ​​at jeg allerede har en forbedring.

31 Aug 2017